wat we doen cupping

Cupping

Cupping verlicht spierspanning en pijn, bevordert genezing en vermindert ontstekingen. Het heeft ook een ontspannend effect op het zenuwstelsel en verbetert de algehele gezondheid en vitaliteit. Probeer cupping en ervaar zelf de vele voordelen van deze natuurlijke therapie.

Cupping en cellulitis / afslanken
Als je last hebt van cellulitis en op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve behandeling, ga dan voor een cupping behandeling.
Cupping is een effectieve behandeling tegen cellulitis. Cupping kan de verschijning van cellulitis verminderen door de huid en het onderliggende bindweefsel te verstevigen. Het vacuüm trekt de huid omhoog, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de collageenproductie wordt bevorderd. Dit helpt de huid gladder en strakker te maken.

Daarnaast kan cupping ook helpen bij het afbreken van vetcellen. Het vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de vetcellen, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden afgebroken en afgevoerd. Dit kan leiden tot een vermindering van de omvang van de vetcellen en daarmee de zichtbaarheid van cellulitis.

Het regelmatig ondergaan van cuppingbehandelingen in combinatie met een gezonde levensstijl, zoals regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet, kan helpen bij het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de algehele huidtextuur.